cuti-cuti pangkor

13 July 2010

n3 kali ni aku nak cite psl percutian kami 3 beranak ke pangkor.. gempak je lebih tp rupanye gi pangkor je kan? okeyle tu buat release tension.. tp kali ni mmg aku happy giler psl sepanjang kats ana.. faidhi happy sangat.. setiap masa menyanyi.. dia pun asyik nak berendam je kat laut.. kira dia leh layanz le... ms mula2 tu ayah dia dah bising psl dia jln kat tepi pantai tu pakai sandal.. so adele pasir masuk.. dia ngamuk2 tak mo jalan suh ayah dia dukung..ayah dia kata dia ngada-ngada cam aku.. tak leh comot le.. standardle jln kat pantai sure ade pasir kan...

tp tu semua sekejap je... lepas je lunch ms nak naik bot pergi lawat pulau & snorkeling tu dah nmpk dia happy. masa mula tu dia cuak gak psl kena pakai life jacket tp psl dia tgk ayah & ibu pun pakai.. so dia ok je... naik je bot.. dia dah mula sengeh.. bila mamat tu tgk kami bertiga okey je, dia pun bgth nak pecut, punyele dia bw laju smpi melambung-lambung bot tu.. siap corner baring.. air dah masuk dlm bot.. dia ingat faidhi takut.. rupanye anak aku tu siap ngekek.. suh mamat tu bw laju lagi.. hampeh punye budak...

kali ni punye percutian mmg takde aktiviti membeli belah .. atau terperap dlm bilik.. bilik tu hanya tido, mandi, solat.. waktu alin semau di tepi pantai.. mmg itu yg dirancang pun...

aku tempek bbrp gmbr ye.. yg byk aku dah upload kat pesbuk..













2 comments:

☆ lieya latif ☆ July 14, 2010 at 2:40 PM  

wah seronoknye pi pangkor....tang naik bot tu lieya bace ngeri....lieya sah2 dah tejerit2 tuh...rileks plak si faidhi leh gelak2 yeak...berani tol die.....good boy betul lah!

MaDaM LiEzA July 14, 2010 at 3:31 PM  

agaknye dia ikut lieza psl lieza ni jenis susah nak gayat le lieya... permainan kat genting& berjaya times square tu pun leh buat lieza gelak2 takde perasaan.. kira bab memanjat mmg serahle kat lieza.... tp kalau bab berenang mmg failed.. liez atak reti.. hubby ajar pun siap jerit2.. tp naik bot mmg suka & leh layan tp dah pesan.. kalau lieza jatuh dlm laut make sure ade org terjun selamatakn secepat mungkin kalau tak, kang ade yg menjerit bagai nak gila...
faidhi tu lg hampeh.. ape yg buat dia takut pun x tahule.. psl bila ade cite hantu ibu dia ni penakut.. jenuhle nyorok blkg ayah dia.. yg dia siap sound: apelah ibu ni, mana ade antu , tu org le.. dia pakai,,, ( smbl tgn duk tepek2 muka.. dia maksudkan org tu pakai make up)

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP