erm...

19 July 2010

tak tahu nak gambarkan perasaan aku tika ini... sejak akhir2 ni aku makin sensitif bila isu ini dikatakan... tp bila aku pikir sekirang-kurangnyer aku dah ade sorang permata hati, hatiku sedikit terubat.. tapi kadangkala bila hero ni bertanya... aku tersentuh balik.. "ibu, perut ibu bila nak ade baby ye?" sayang ku faidhi, kalau lah faidhi tahu ape sebenar di hati ibu........

3 comments:

Raja Radiah July 19, 2010 at 9:48 AM  

salam Lieza...akak faham perasaan Lieza dan apa yang ada didalam hati Lieza...sebabnya..akak juga melaluinya..hanya yang melaluinya dan menghadapinya sahaja yang faham apa yang kita fikirkan...betul tak?

☆ lieya latif ☆ July 19, 2010 at 11:36 AM  

alahai lieza, lieya pun memahami perasaan lieza tu...insyaallah byk2kan doa yeak lieza...

kalo ade masalah berkaitan peranakan, better buat cek jumpe pakar...ape2 pun doa lieya semoga lieza dimurahkan 'rezeki'....amin...

MaDaM LiEzA July 19, 2010 at 11:42 AM  

k radiah: thanx akak.. dulu ms takde org ty takde lg ke? dah ade org ty bila nak tambah? takkan cukup je sorang??? depa tak tahu kalu ikut hati ni mau je tiap tahun lieza beranak...

lieya : thanx... mslh tu rasanye insyaAllah takde psl dah penah check. both hb & wife ok.. bendera merah pun mmg tiap bulan on time.. kira cycle tak lari.. so dr cuma suggest bykkan relax & ikut waktu subur yang dah dikenalpasti he he he....psl skrg ni mungkin stress... dr kata stress salah satu punca yg jd penghalang..

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP