sukan tadika & taska

29 July 2010

semalam ade acara sukan tahunan anjuran tadika & taska UPSI.. so ibu bapa pakatle trn padang nak bg semangat anak bersukan... sukan budak-budak ni mmg best pasal bukan fikir nak menang sangat.. tp gelihati tgk keletah diaorang yang terkedek-kedek.. ade yg nangis.. mcm2 le tp mmg enjoy... bila tgk budak 5& 6 thn tu leh le bg semangat pasal dah kategori besar kan.. tp bila sampai turn budak 3 tahun mmg nak pecah perut gelak.. psl comel sesangat.. cikgu & parents yg beria terjerit-jerit. budak2 tu relax je psl depa bukan heran pun kalah ke menang... sape kalah @ menang hadiah sama je.. psl ni semua untuk bg bebudak tu happy....

MASA SUKAN BERLANGSUNG





ABIH SUKAN DAPAT NI.....


isi dalam nye dpt pencil case BEN10... abih hati le faidhi

3 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 July 29, 2010 at 5:04 PM  

meriahnya, mesti budak-budak paling suka

MaDaM LiEzA July 30, 2010 at 8:34 AM  

tu arr k rose.. bebudak abih hati.. parents terlebih over ha ha ha... yg best dato naib canselor pun turun menyokong... dia pun jerit2 sokong...

☆ lieya latif ☆ July 30, 2010 at 9:59 AM  

wah seronok budak2 ni ber sukaneka hah.....meriah suasane....adiah pun dpt yeak tak heheeheheh....

lieya suke tgk sukaneka2 nie, suke tgk gelagat budak2....gelagat mak budak pun kelaka, sebab beriya2 menyokong anak2 masing2 kan ...sweet jek heheeheheh

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP