projek kat kaki laki aku....

26 July 2010

ha ha korang tgk tajuk jgn pikir ke lain ye... ni bukan projek tu... ni projek rama-rama

alkisah sabtu petang tu aku, hubby bw faidhi jalan-jalan kat tasek proton city.. mmg ke sana idokle snap gambar.. tetiba masa hubby aku jalan tu aku nampak ade something kat kaki dia.. aku suh le dia halau ngan tangan dia.. rgk tak gerak pun binatang tu... so aku suh dia stop aku konon nak halau.. tengok2......... patutle tak heran dihalau rupanye rama-rama tu duk khusyuk projek @ mengawan... macam takde tempat lain.. kat kaki laki aku jadi port... ha ha ha ....



haa nampak tu.... iskh iskh..

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP